Kynningsrud Kran setter opp ny attraksjon på fornøyelsesparken Tusenfryd

I løpet av sommeren lanserer Tusenfryd en monsterkarusell med navnet Spin Spider.
Kynningsrud Kran har stilt maskinsterke for å sette den opp.

Kynningsrud Kran har fire kraner på Tusenfryd, en 300 , 200, 150, 130 tonns kran og flere lastebiler. I tre dager har vi hatt mange i aksjon for å sette opp den nye karusellen som kommer fra firmaet Zamperla i Italia. Geir Jensen i Kynningsrud Kran AS har ledet hele prosjektet

Spin Spider blir lansert i løpet av sommeren. Det er kun en tilsvarende karusell i verden, og den står i Dinosaur Park i Kina. Karusellen har en max hastighet på 115 km/h, og høyeste kjørepunkt er 44 m.

Våre fire kraner må løfte sammen for å få på plass fire støtteben og selve pendelen. Les mer på www.tusenfryd.no.

Leave A Comment