Kynningsrud Prefab AB förnyar fasaden med grafik

Den gamla varvsbyggnaden från 1946, som för några år sedan fick sig en rejäl ansiktslyftning med både nya fogar och nytt tak, har nu även fått en modern utsmyckning i form av självproducerade väggelement med ingjuten grafik.

Att både investera, bygga och marknadsföra sig på samma gång är få förunnat att klara av med samma medel.
Uddevallafabriken däremot har med både möda och lite besvär framgångsrikt lyckats med denna bedrift.
Föryngringsprocess
Den gamla varvsbyggnaden från 1946, som för några år sedan fick sig en rejäl ansiktslyftning med både nya fogar och nytt tak, har nu även fått en modern utsmyckning i form av självproducerade väggelement med ingjuten grafik.
Det är två byggstilar som förenas vid den stora hallen som numera kommer att inhysa både armeringsstation och råvarulager.
Avancerade produkter
– Eftersom vi nu investerar i företaget och skapa nya lokaler för våra produktionsprocesser så passade vi helt enkelt på att använda oss av en ny teknik som förhoppningsvis kan ge oss fler jobb, om vi har något konkret att visa upp, säger VD Tommy Sigurdsson.
Väggarna är avancerade produkter som kräver noggrant förarbete innan man kan gjuta och vi vill med detta visa på vår breda kompetens.

Leave A Comment