Betongelementfabriken Kynningsrud Prefab AB fortsätter att rusta för framtiden

På fabriken i Uddevalla är det full aktivitet efter semestern och har så varit även under semestern då detta oftast är en bra tidpunkt för upprustning av fabriken när produktionen inte är igång.
Nu är den nya armeringshallen i princip klar för att flytta in verksamhet i. Där den gamla armeringsstationen varit skall nu beredas plast för väggproduktion. För att säkra grunde som våra tunga väggbord skall stå på har golvet förstärkts upp och är alldeles nyligen färdiggjutet.

För att förbättra arbetsmiljön och underlätta för dom anställda har det gjutits nya utfarter genom den gamla lagerhallen. Fabriken har även fått en rejäl uppstädning i alla produktionshallar och det är en märkbart renare fabrik dom anställda kom tillbaks till efter semestern.

Utvändigt har alla gamla varvsportat bytts ut mot nya fräscha portar och även en hel del elektriska arbeten har förekommit då stora centraler har flyttats till nya lägen.

Leave A Comment