NC Kynningsrud köper kranar för 150 mill och bygger nytt

– Investeringarna kommer stärka vår position ytterligare och med marknadens mest moderna och miljöriktiga kranar är vi redo att ”ta lyften” som kommer, säger Eirik Kynningsrud och Morten Heli-Hansen, som är ledare för Nordic Crane Kynningsrud i Norge och Sverige.

Nordic Crane Kynningsrud har 350 medarbetare och runt 250 mobilkranar/lastbilskranar som omsätter för 650 miljoner kronor under 2016.

Signalgröna färgen

Den signalgröna profilfärgen utvecklades av Kynningsrud och blev presenterad 1998 och är Kynningsrudgruppens viktigaste varumärke.

Närmare upplysningar, kontakta Eirik Kynningsrud +47 90 98 25 61 eller Morten Heli-Hansen +46 31 751 04 01.

Nordic Crane Kynningsrud är en del av Kynningsrudgruppen, som består av de fyra divisionerna Kran, Prefab, Fastighet och Fundamentering. Gruppen omsätter för över 2 miljarder kronor under 2016 och har 800 medarbetare jämnt fördelade mellan Norge och Sverige. Vi jobbar i takt med vår vision ”Glädjen är att vara till nytta”.

 

Se mer informasjon om Nordic Crane Kynningsrud på nckynningsrud.com

Se hela pressmeddelandet här

Leave A Comment