Ny sikkerhetshåndbok – Vi tar sikkerheten på alvor

Sikkerhetshåndboken er med ut på jobb, og den er ment å være et hjelpemiddel og oppslagsverk i hverdagen for å sikre en skadefri arbeidsplass, både for våre egne ansatte og for alle våre samarbeidspartnere. Sikkerhetshåndboken sammenstiller viktige prosedyrer, retningslinjer, tabeller og kontaktinformasjon.

Flere språkversjoner av sikkerhetshåndboken

Vi jobber i disse dager med å ferdigstille en oppdatert versjon, både i forhold til regelverk, dokumentasjon, visjon og verdier. Ferdigstillelsen av sikkerhetshåndboka har vært et samarbeid mellom selskapene i Divisjon Kran i Norge og Sverige, så sikkerhetshåndboken utgis på både norsk og svensk. I tillegg lanserer vi den også på engelsk.

 

FORSTÅ RISIKO – TENK SIKKERHET – JOBB SIKKERT

Leave A Comment