Samferdselsministeren åpnet Svinesund Transportsenter

Været viste seg fra sin beste side denne vakre sommerdagen da Svinesund Transportsenter endelig skulle erklæres for åpnet. Det ble en veldig hyggelig feiring med underholdning ved bandet Asbjørnsen & Co, i tillegg til flotte taler ved samferdselsministeren, ordførerne i Halden og Strömstad og selvfølgelig ved utbygger Fredriksten Utvikling.

Svinesund Transportsenter

På Svinesund Transportsenter finner man spedisjon, godsklarering, truckdiesel, nytt moderne serviceverksted og dekkverksted, storbilvask og redningstjeneste, bensinstasjon og Deli de Luca samt en servicebygning med sjaførlounge og dusjfasiliteter. Statens Vegvesen skal i gang med bygging av døgnhvileplass for vogntog, og McDonalds skal bygge restaurant på området.

Leave A Comment