Vi minns Ole Jørgen Norén

Ole Jørgen Norén ble ansatt i Kynningsrud i 1969 som kranfører. Det var imidlertid innenfor betongelementer han skulle være med på å utvikle virksomheten fra 3-4 personer til å bli en stor bransjeaktør i det norsk/svenske markedet.

Stor betydning for Kynningsrud Prefab

Ole Jørgens idérikdom og kompetanse hadde stor betydning for den sterke veksten i Kynningsrud Prefab. Det resulterte i at han i 2009 mottok Kynningsruds Hjørnestenpris. Prisen gis bare til personer som har hatt en særdeles stor betydning for Kynningsrudgruppens utvikling.

Ole Jørgen nøt stor anseelse i bransjen og kunne løse de mest kompliserte oppgavene. For noen år siden gikk han over i pensjonistenes rekker.

Vi takker Ole Jørgen for alt han har betydd for oss og lyser fred over Ole Jørgens minne.

Harald Kynningsrud

Comments are closed.