Bygger padelhall i Falkenberg

På vår fastighet utmed E6:an i Falkenberg, intill våra lokaler hos Kynningsrud Nordic Crane och Byggmax, bygger vi nu en padelhall för Padel crew.

Totalt bygger vi lokaler på 2200 kvm och iordningställer markyta på 5700 kvm, fördelat på 7 inomhusbanor, omklädningsrum, café m.m., och två utomhusbanor.

Spännande med ny samarbetspartner

Hela arbetet beräknas vara klart 1 juli med en förhoppning om att öppna utomhusbanorna så fort det går. Efter montaget av de sista väggpanelerna, övergår fokus på arbeten inomhus samt utomhusbanorna.

20 000 kvm är kvar

Arbetet flyter på bra och samarbetet med Padel Crew fungerar kanon. Det är både kul och spännande med en helt ny samarbetspartner/hyresgäst denna gång.
Totalentreprenör är Kynningsrud Bygg. Kvar att utveckla i Falkenberg är 20 000 kvm mark i det bästa skyltläget i Falkenberg vid E6.


OM PADEL CREW

Padel Crew bildades 2014 och har anläggningar i Helsingborg, Malmö, Landskrona och Ängelholm samt inom kort i Falkenberg (som vi bygger). I april gick Padel Crew och Padel United ihop och är en jätteaktör med 21 hallar och totalt 261 banor.

 

 

 

Bygger Padelhall Falkenberg

Brevid Kynningsrud Nordic Crane och Byggmax i Falkenberg byggs padelhallen.

Bygger Padelhall Falkenberg

Comments are closed.