Bostadsprojekt i Borås är säljstartad

Bostadsprojektet Eken 15 i Borås säljstartades 6 februari. Med Eken 15 har vi fått förtroendet att utforma två nya bostadshus i ett av Borås mest attraktiva villaområden, Parkstaden.

Med stor hänsyn till omgivningen skapar vi ett bekvämt boende i naturliga material och harmonierande färger. Två moderna trevåningshus som följer Parkstadens traditionella arkitektur och samtidigt bidrar med ett eget uttryck.

Eken 15, som ritats av Semren & Månsson Arkitekter, omfattar 14 villalägenheter om 2-4 rum och kök. Nya hem med välplanerade ytor, generös takhöjd och balkong alternativt uteplats i markplan som passar allt från barnfamiljer till par och singlar som vill ha ett bekvämt boende.

Interiør Eken 15

Kring bostadshusen anlägger vi en gemytlig trädgård som inbjuder till allt från socialt umgänge och trevliga gårdsfester till egen odling och återhämtning. Plantera dina egna jordgubbar, utmana grannen på kubb eller slå dig ned och njut en stund av den rogivande grönskan.

Låter det intressant? Hör i så fall av dig till Hemm Mäkleri, som hjälper oss att förmedla bostäderna.

Här hittar du projektbrochyren för Eken 15.

Information om bostadsprojektet hittar du här.

Comments are closed.