KynningsrudNytt & Nordic Crane News!

Den 76:e upplagan av tidningen är på väg till våra medarbetare, vänner och partners.

“Skrämmande eller imponerande?” Läs porträttet av vår färgstarka medarbetare och kranförare Linda Samslått på sidan 36. Att vara en kvinnlig kranförare kräver en kvinna.

“Invigning av Malaika Villages Kiserian” Här visar vi Laila Kynningsruds fina bilder och reportage från när hon besökte barnbyn och barnhemmen i Kenya som Kynningsrud och hennes personal stöttat de senaste 11 åren. ‘

Det här är bara några av de fina och intressanta fall som vi presenterar i den här utgåvan.

Som du kan läsa i både Harald Kynningsruds och Pål Kynningsruds chefer alldeles i början av tidningarna pågår ett arbete för att införa en ny värdering i Kynningsrudgruppen: Jämlikhet. Jämlikhet, mångfald och tolerans är viktiga värden att arbeta för i dagens samhälle, där vi upplever grov orättvisa mot oskyldiga människor på grund av kön, funktionsnivå, läggning, etnicitet eller livsåskådning, för att nämna några.

Nu med Nordic Crane News!

KynningsrudNytt gavs ut första gången i mitten av 80-talet, med Arne Sæther som primus motor.

Tillsammans med KynningsrudNytt hittar du nu 1:a numret av Nordic Crane News när du vänder på tidningen!

Vårt dotterbolag har vuxit sig så stort under eget varumärke att vi har valt att samla informationen om kranföretagen på detta sätt. De ärenden i KynningsrudNytt-delen som berör våra medarbetare är givetvis även för våra anställda inom Nordic Crane.

Ge oss gärna feedback på vad du tycker!

Vill du ha tidningen i din hand?

Om du vill få ett tryckt exemplar av tidningen, kontakta oss på +47 952 47 886 eller skicka ett mejl. Du kan också läsa tidningen online om du klickar här. Här hittar du KynningsrudNytt & Nordic Crane News på svenska och norska, och nytt för året: Nordic Crane News på danska! På samma ställe hittar du även nummer av KynningsrudNytt ända tillbaka till 2010!

Comments are closed.