GLÄDJEN ÄR ATT VARA TILL NYTTA!

Allt blänker kring Linus

Linus jobbar som krokbilsförare i Göteborg sedan fyra år och kör en lastväxlare av märket Volvo FH4. I stort sett varje helg sedan dess har han tillbringat tid i verkstad och tvätthall på jobbet. Hans passion är nämligen att tvätta, putsa och feja och att ha sin krokbil i så perfekt skick som möjligt. Och en mer hängiven kille som gör sitt jobb med bravur får man leta efter!

Ordning och reda

Alla våra kranar och övriga fordon drar många blickar till sig med dess karaktäristiska kynningsrudgröna färg, som ju är vårt främsta varumärke. Och det som verkligen sporrar Linus att ha ordning på sin krokbil är när han är ute på jobb och ser hur folk beundransvärt tittar på den och berömmer honom över att den är så välputsad och i så fint skick.
– Den där kan inte vara gammal, den som är så fin, berättar Linus att folk har sagt. Och de tror inte sina öron när han säger att den har fyra år på nacken. Han säger vidare att det är just det som motiverar en att fortsätta putsa.

Viktigt med ägarskap

– Krokbilen är ju mitt ”kontor” och jag älskar att åka i den när den är ren. Det är ju här jag tillbringar hela dagarna och då vill man ju ha ordning, säger Linus.
Och det finns ju bara positivt att säga om det. Det är bra för föraren att jobba i en ren, ordningsam och trevlig miljö. Och det är ju fantastiskt att visa upp våra fordon ute på vägar och på jobb i absolut toppskick. Så blir kunderna glada på köpet!

Familjen hänger med

Det är verkligen hans största intresse att greja med fix och reparationer i verkstaden och han lägger i snitt mellan fyra och åtta timmar per vecka på detta. Att kunna tvätta och ha tillgång till en så fin verkstad och tvätthall som vi har på jobbet tycker han är fantastiskt. Sen att hans sambo Lisette och deras 6 månader gamla dotter Elvira också älskar att hänga med honom till jobbet och fixa, gör ju inte saken sämre.
– Det blir som en liten familjeutflykt när vi gör det tillsammans. Lisette tycker också om att putsa, så hon ska ha ”cred” för det här med, säger Linus.
– I påskhelgen var vi där två dagar i sträck och grejade! Elvira tycker det finns så mycket spännande maskiner och framför allt taklampor att titta på från barnvagnen, berättar han med ett skratt.

Vi kan inte annat än tacka och lyfta på hatten över et sådant otroligt engagemang grabben har!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt i din inkorg.