OM OSS PÅ KYNNINGSRUD

Glädjen är att vara till nytta!

Kynningsrud har sedan 1946 förknippats med entreprenörskap av hög kvalitet, och omfattar idag verksamhetsområdena Kran, Kommersiellt, Bygg, Bostäder och Finanser. Vi arbetar varje dag med att lyfta högt, bygga rejält och förvalta smart över hela Norge och Sverige. Vi jobbar alltid mot visionen “Glädjen är att vara till nytta”, som är vår viktigaste drivkraft.

Tunga lyft – där du behöver det

Kynningsruds krandivision heter Kynningsrud Nordic Crane. Med över 300 medarbetare och 300 moderna mobilkranar och lastbilskranar är Kynningsrud Nordic Crane en av Skandinaviens ledande mobilkranoperatörer. Hög kompetens och stora resurser gör att vi kan utföra alla typer av jobb och projekt som kräver lyft.

Fastigheter på näringslivets premisser

Kynningsrud Fastighet anpassar och utvecklar fastighetsprojekt för näringslivet genom egna företag och partnerföretag i Norge och Sverige. Oavsett om det gäller kontorslokaler, verkstadslokaler eller lagerlokaler arbetar vi för att alltid kunna erbjuda attraktiva prospekt som är anpassade efter kundernas behov. Genom att fokusera på värdeskapande på lång sikt har Kynningsrud Fastighet utvecklats till ett viktigt område för Kynningsrud att satsa på.

Från tomt till komplett bygg

I samarbete med våra partners utvecklar vi och genomför totala byggprojekt. Vi deltar och genomför hela processen tills bygget är färdigt. Vi bygger för expansiva företag som vill ha en helhetslösning för allt från inköp av markutrymme till färdiga byggnader, men även för privat och offentlig sektor. Våra medarbetare har lång erfarenhet av kompletta byggprojekt.

Skapar nya hem och bostäder

Kynningsrud Bostäder skapar nya hem och områden i Västsverige. Vår målsättning som bostadsutvecklare är att utveckla samhället och bidra till att fler kan efterfråga en ny bostad – och alltid med kundens behov i fokus.

Grön profil

Vi vill ligga i framkant när det gäller miljö och hållbarhet i byggbranschen. En övergång från fossil energi till förnybara energikällor behövs. Vi har investerat i världens första helelektriska mobilkran, vi har miljövänligare mobila tornkranar och genomför de åtgärder vi kan för att minska det miljöavtryck som våra maskiner lämnar. Vi vet att återanvändning och återvinning av byggmaterial och interiörer är viktigt för att skydda miljön vid rehabilitering av byggnader och vi vill vara en drivkraft för att bygga nya byggnader så miljövänligt som möjligt. Vi digitaliserar processer och på detta sätt minskar också det avtryck vi gör. Vi är det gröna alternativet.

Senaste nytt

Comments are closed.