GLÄDJEN ÄR ATT VARA TILL NYTTA!

Prefab välkomnar ny projektledare

Kynningsrud Prefab säger ”varmt välkommen” till nye projektledaren Anders Henriksson och ser fram emot förstärkningen av projektteamet.

Byggnadsingenjör med bred kompetens

Det är en 47-åring från Örby i Marks kommun som gör entré på Kynningsrud Prefab under våren. Han är byggnadsingenjör i botten och han byggde inledningsvis på sin kompetens med anställningar i företag som Mjöbäcksvillan och Skanska.
– Efter det var jag projektledare på Strängbetong och under de senaste åren har jag varit arbetschef på Wästbygg, berättar Anders.
– Att arbeta med produktion tycker jag är kul. Jag gillar att ha folk omkring mig och att få hjälpa människor att växa, säger han.

Äntligen stomentreprenör igen

Anders ser mycket fram mot att bli en del av lagbygget på sin nya arbetsplats och att få bli stomleverantör igen. På sikt ser han Kynningsrud Prefab som en av Nordens ledande prefab-entreprenörer.
– Genom mina tidigare jobb har jag haft kontakter med Kynningsrud och kunnat följa utvecklingen. Jag vet att det finns det ett riktigt bra driv i företaget. Många människor med lång erfarenhet och hög kompetens. Det finns massor av styrkor att bygga vidare på, avslutar nya projektledaren på Kynningsrud Prefab.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt i din inkorg.