GLÄDJEN ÄR ATT VARA TILL NYTTA!

Vi bygger broar

Oavsett var du bor, om det är i Sverige eller Norge, i stan eller på landet, så är bra vägar viktiga för att komma från A till B. I Kynningsrud Nordic Crane är vi ofta med och utför lyft i större vägprojekt, och vi har succesivt upparbetat oss omfattande erfarenhet kring montering av brosystem.

 

– Bara det senaste året har vi jobbat med flera stora och viktiga broprojekt, berättar marknadschef i Kynningsrud Nordic Crane, Clas Ericsson.

Några av projekten vi har jobbat med under 2020 är  Kollektivtrafikbron (KTB-bron), som ansluter till Nya Hisingsbron, Appegio, Skurubron, förbindelsegång på Drottning Silvias barnsjukhus (egen artikel), Olskroksbron Västlänken E01 och Hölö-bron.

Trygghet gjenom Engineering

Vi har vi kapacitet att hantera utmanande uppdrag och kompetensen som behövs för att använda oss av tekniskt krävande lösningar. Genom vår egen Engineering-avdelning kan vi göra komplexa förstudier som ger oss en enorm trygghet, och som också säkerställer att genomförandet av jobbet går precis som planerat.

– Detta är spännande jobb, och oavsett om projekten är enkla eller avancerade så har vi resurser som behövs för att hjälpa kunderna, säger Clas.

Speciallösningar

Kynningsrud Nordic Crane har i dag en av Europas miljövänligaste maskinparker och egna broramper för tillfälliga brosystem. Med en SPMT flyttar vi brosektionerna till den position som passar bäst för kranlyftet.

– Vi har också egen lyftutrustning som vi anpassar till brokonstruktionen. Om det är Azorbemattor, stålmadrasser eller hela markbäddar som krävs så fixar vi det, säger Clas.

 

Vi ser fram emot 2021 och att fortsätta jobbet med att ”visa vägen” som Sveriges bästa brobyggare.


Behöver du hjälp eller vill du veta mer, kontakta oss gärna!

Marknadschef Clas Ericsson | clas.ericsson@nckynningsrud.com | Tel. 0706 33 01 60

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt i din inkorg.