Glädjen är att vara till nytta!

Affärsområden

Hög kompetens och stor driftsäkerhet

Kynningsrud har under årens gång etablerat sig som företag som levererar  med hög kompetens och pålitlighet. Idag är vi en allsidig aktör i bygg- och anläggningsbranschen, och via sina verksamhetsområden fortsätter Kynningsrud att leva upp till de förväntningar som våra kunder har på oss.

Nära samarbeten och bra lösningar

Alla verksamhetsområdena är aktiva och leveranskraftiga företag men även det interna tvärgående samarbetet är viktigt. Nära samarbete och bra rutiner kommer våra kunder tillgodo genom smarta lösningar och en kort väg från behov till lösning.

Nordic Crane

Nordic Crane är ledande inom mobilkranar, lastbilskranar och transporttjänster i Skandinavien. Vi verkar lokalt, nationellt och i hela Skandinavien. Hållbarhet och respekt för miljön är viktigt för oss.

Kynningsrud Fastighet

Kynningsrud Fastighet investerar i och utvecklar fastighetsprojekt för näringslivet i Norge och Sverige.

Kynningsrud Bygg

I samarbete med våra kunder utvecklar vi markområden och projekt. Vi bygger för expansiva kunder som vill ha en helhetslösning för allt från köp av tomtytor till färdiga byggnader.

Kynningsrud Bostäder

Vår ambition är att vara en trygg aktör som alltid hittar bra lösningar inom bygg och bostadsutveckling, både för dig som kund och för våra samarbetspartners.

Kynningsrud Capital

Kynningsrud Capital investerar i spännande affärsidéer på växande marknader, med gedigen ledning. Hållbarhet är grundläggande i investeringsfilosofin även när vi går utanför Kynningsruds kärnverksamheter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt i din inkorg.