GLÄDJEN ÄR ATT VARA TILL NYTTA!

Stödjer norska mästaren Ingrid

Två glada personer, kvinna och man står brevid varann och jubler med händerna över huvudet

För Kynningsrud är socialt ansvar, att ge tillbaka till samhället genom att stödja både idrott, kultur och välgörenhet, en viktig sak. I över ett decennium har vi stöttat den regerande världsmästaren i mountainbike, kortbana och cirkelbana, Ingrid Bøe Jacobsen. Hon ser mycket fram emot starten på årets säsong.

Vi är både stolta och glada över samarbetet med denna alltid glada, trevliga och skickliga idrottare. Hon erkänner att hon redan har ”fått lite tjuvstart” på säsongen, eftersom hon redan har varit i Abu Dhabi där hon deltagit i två internationellt kategoriserade lopp.

– Eftersom det redan var februari känns det inte som att ridsäsongen har börjat än, sa Ingrid strax före påsk.

– Bortsett från den här resan så börjar säsongen här hemma för fullt nu i april och innan vårsäsongen är slut finns det åk i Norge, Sverige, Danmark, Tjeckien, Schweiz och Rumänien inför NM på Jæren den sista helgen i juni. Det kommer att bli en händelserik säsong (som vanligt) och jag längtar efter att komma igång ordentligt, strålar den glada cyklisten.

Kommer att hävda sig i VM

Ingrid Bøe Jacobsen är både skicklig och effektiv. Utöver jobbet som lärare, och med man och barn hemma, siktar hon högt och satsar verkligen på sporten hon är så förtjust i.

– Jag är regerande norsk mästare i båda grenarna jag satsar på (kortbana och rundbana), och siktar på att försvara titeln även i år. Dessutom siktar jag på att prestera topp 10 och topp 20 i världscupen, och förhoppningsvis även i VM. Det har gjorts många förändringar i världscupen i år och jag tror att det kommer att bli en spännande säsong, säger hon.

Norska terrängmästarinnan Ingrid cyklar i mål och markerar sin seger genom att höja handen i luften medan hon jublar
Foto: Atle Wester Larsen | Källa: Halden Arbeiderblad

Åren går fort och vi på Kynningsrud har följt och stöttat denna skickliga mountainbiker i många år sedan samarbetet startade 2010.

– Jag är otroligt tacksam för att Kynningsrud fortfarande vill vara en del av laget, det ger mig möjlighet att fortsätta bo och träna i Halden, samtidigt som jag kan resa ut och tävla mot världens bästa, säger hon om samarbetet . Vi på Kynningsrud önskar Ingrid lycka till med säsongen 2024, och ser fram emot att följa henne!

Läs mer här om vad vi på Kynningsrud menar med samhällsansvar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt i din inkorg.