GLÄDJEN ÄR ATT VARA TILL NYTTA!

Bostadsprojektet Havslyckan i Ljungskile skrider fram

Havsnära bostäder

I fredags firade vi med grillning för involverade parter att taket var tätt!

Det är alltid en milstolpe i ett byggprojekt när taket är tätt. Bostadsprojektet Brf Havslyckan ligger vackert beläget ett litet stenkast ifrån hamnen och havet. Här har Kynningsrud Bygg byggt sedan januari 2021, och bostäderna ska stå klara till inflyttning sommaren 2022.

Taket är tätt!

En del arbete kvarstår innan sommaren

Niklas Andersson är platschef på projektet, och berättar vad som ska göras innan projektet kan överlämnas till byggherren.

– I det norra huset har bandtäckningen precis startat, och just nu inväntar vi isolering av ytterväggarna innan vi kan starta med installationsväggarna. Taket isolerades i veckan i södra huset, och gipsning av ytterväggar samt enkling pågår för fullt. Panel har påbörjats, berättar han.

Mycket arbete kvarstår och några av det kommande arbeten är att regla upp installationsväggar i norra huset och sedan fortsätta med innerväggar. Nivellgolv på vindsvåningarna. Detta används för att det inte ska vara någon nivåskillnad ut på terrasserna. Taket i garaget ska kläs med isolering.

Mycket arbeten utvändigt som exempelvis panel, skärmväggar, balkongräcken samt stor skärm som kommer motverka buller från motorvägen.

När allt detta (och mycket mer) är klart kan vi överlämna färdiga bostadshus med totalt 26 bostadsrätter.

{%ALT_TEXT%}
{%CAPTION%}
Niklas Andersson

 

– För oss har det varit ett mycket bra byggprojekt, och vi ser fram emot överlämningen till en förhoppningsvis nöjd kund, avslutar Niklas.

 

Mer information hittar du på havslyckan.se.

Bygger 26 bostadsrätter i Ljungskile – Brf Havslyckan – Kynningsrud

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt i din inkorg.