GLÄDJEN ÄR ATT VARA TILL NYTTA!

HMS-veckan 2022 pågår just nu

”HMS, och särskilt säkerheten på arbetsplatsen för alla våra duktiga medarbetare, är första prioritet året runt. Det vi gör i HMS-veckan är att betona och förstärka detta. HMS-veckan ger oss också möjlighet att fokusera på speciella utmaningar , men lika viktigt är att det här ska vara en vecka där erfarenhetsutbyte och samvaro är av största vikt.”

Det säger Kynningsrudgruppens säkerhetschef Jan Vegard Heierdal om syftet med HMS-veckan som just nu genomförs i Kynningsruds företag.

Skyddsrundor

I hjärtat av HMS-veckan är skyddsrundor, där även anställda som normalt jobbar på ett kontor tar en tur ut till de pågående projekten. Vi tror att genom att ge våra medarbetare en helhetsförståelse för varandras arbetsvillkor samarbetar vi för att hitta de bästa lösningarna. kan bidra till att höja säkerhetsnivån. Säkerhet är något man skapar tillsammans och det är viktigt att ha bedömningar och reflektioner över disciplinerna.

Sociala sammankomster

Sociala sammankomster hålls på våra avdelningar, både för att umgås med varandra, ha trevligt tillsammans och ha en bra arbetsmiljö, men också för att föra professionella diskussioner som är viktiga och relevanta i gruppen och för att diskutera frågor.

Vi på Kynningsrud vill att alla ska komma hem hela, hela livet, och för att uppnå detta måste alla tänka och träna ”Säkerheten först!”.

GOD HMS-VECKA!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt i din inkorg.