GLÄDJEN ÄR ATT VARA TILL NYTTA!

Köper WBM Hyrkranar i Stockholm

WBM Hyrkranar har två depåer i Stockholm. En i Norsborg i södra Stockholm och i Bro norra, och har fram till i dag varit en avdelning i Lambertsson Kran, som ägs av Peab. WBM Hyrkranar har 19 anställda och 14 mobilkranar med kapacitet från 30 till 300 ton. Alla anställda har fått erbjudande om anställning i Kynningsrud Nordic Crane AB.

Kynningsrud Nordic Crane AB har huvudkontor i Göteborg med avdelningar i Värmland, Bohuslän och Halland. Med uppköpet kommer vi erbjuda kunderna ännu bättre service i större delar av Sverige. Krandivisionen i koncernen Kynningsrud, som omfattar svensk och norsk kranverksamhet stärker därmed sin position som ledande på den skandinaviska mobilkranmarknaden.

– Jag är mycket nöjd med att överta ett bolag med hög kompetens och en lång historia, säger Koncernchef Pål Kynningsrud.

VD i Kynningsrud Nordic Crane AB, Morten Heli-Hansen:
– Vi ser fram emot att utveckla Kynningsrud WBM som ett fullservice mobilkranbolag i Stockholmsregionen med uthyrning och projektbaserad verksamhet.

Kynningsrud Nordic Crane köper WBM Hyrkranar i Stockholm
Konsernchef och styrelseordförande Pål Kynningsrud (t.v.) och VD Morten Heli-Hansen på Kynningsrud Nordic Crane AB är mycket nöjda med köp av WBM Hyrkranar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt i din inkorg.